svx@svx.hu
+421907 704 912
H – P: 8:00 – 15:30
0
0 Ft

Írja be, mit keres

  • 2024. 10. 01.

Megosztás

Alpen fúrók: Megbízható szerszámok minden kihíváshoz

Ha építőanyagokkal, például vasbetonnal, falazattal, kővel, téglával, fával és fémmel dolgozik, döntő fontosságú a megfelelő szerszámok kiválasztása. Ha minőségi fúrókat keres, amelyek a legigényesebb projektekkel is megbirkóznak, az Alpen márka az ideális választás. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a különböző fúrótípusokat, azok előnyeit és gyakorlati felhasználását.

Alpen fúrók: Megbízható szerszámok minden kihíváshoz

1. Fúrók vasbetonhoz

A vasbeton az egyik legerősebb építőanyag, ezért a fúrásához erős fúróra van szükség. Az Alpen karbid hegyekkel ellátott fúrószárakat kínál, amelyeket kifejezetten vasbeton fúrására terveztek. Ezek a fúrók magas kopásállóságukkal és hosszú távú teljesítményükkel tűnnek ki.

Felhasználás: Építési munkák, horgonyok szerelése, korlátok összeszerelése, vagy bármilyen egyéb olyan feladat, ahol vasbetonba kell fúrni.

- Magas kopásállóság

- A fúrás pontos vezetése

- Hosszú élettartam intenzív használat mellett is

 

2. Fúrók falazathoz és kőhöz

A falazat és a kő kemény és durva anyagok, amelyek magas követelményeket támasztanak a szerszámokkal szemben. Az Alpen olyan fúrószárakat gyárt, amelyeket kifejezetten az ilyen anyagok gyors és pontos fúrására terveztek. A robusztus spirális hornyoknak köszönhetően ezek a fúrók hatékonyan vezetik el a kifúrt anyagot, miáltal megakadályozzák az eltömődést és sima fúrást biztosítanak.

Felhasználás: Lyukak fúrása falakba elektromos hálózatokhoz, vezetékezéshez, természetes kőbe történő fúrás külterek módosításakor.

- Gyors és pontos fúrás

- Töréssel szembeni ellenállás

- Hatékony anyagelvezetés

 

3. Téglafúrók

A tégla gyakori építőanyag, de fúrása nehézkes lehet, különösen régebbi épületekben. Az Alpen gyémántcsiszolt hegyekkel ellátott fúrószárakat kínál, amelyek pontos és tiszta fúrást biztosítanak téglákba anélkül, hogy károsítanák a furat környezetét.

Felhasználás: A téglafúrókat széles körben használják különféle építési és szerelési munkákban, például elektromos aljzatok beszerelésében és csővezetékek szerelésében.

- Pontos és tiszta lyukak

- Kopásállóság

- Megakadályozza a téglák repedését

 

4. Fafúrók

A fával végzett munka a pontosságra és a tiszta fúrásra irányuló, különös figyelmet igényel. Az Alpen olyan fafúrókat kínál, amelyek speciálisan kialakított hegyekkel rendelkeznek a gyors és pontos fúráshoz. Ezek a fúrószárak ideálisak puha és kemény fa fúrásához.

Felhasználás: Fagerendák fúrása, bútorelemek összeszerelése, függönyök vagy polcok beépítése.

- Sima és tiszta furat

- Alkalmas puha és kemény fához

- Hosszú élettartam

 

5. Fémfúrók

A fém megmunkálásánál nagyon fontos, hogy olyan fúrónk legyen, amely károsodás nélkül képes kezelni a kemény fémeket. Az Alpen fémfúrók nagysebességű acélból (HSS) készülnek, és ideálisak acél, öntöttvas, alumínium és egyéb fémanyagok precíziós fúrásához.

Felhasználás: Autóipari munkavégzés, fémszerkezetek gyártása, fém elemek beépítése épületekbe.

- Nagy ellenállás

- Pontos és gyors fúrás

- Különböző típusú fémekhez alkalmas

 

A minőségi fúrószárakba való befektetésnek köszönhetően Ön hatékonyabb munkát és jobb eredményeket biztosít, miközben időt és erőfeszítést takarít meg. Az Alpen a profik és a barkácsolók választása, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a minőség és a teljesítmény terén.

Martina Belfiová

Először jár az svx.hu-n? Regisztráljon és szerezzen áttekintést az aktuális újdonságokról és akciókról.

Kövess minket a Youtube-on!

Váltás SVX csatornára